Aprašymas

Aprašymas

Malonaus Kvapo Dušo Želė – 500 ml

Leiskite sau pasilepinti didelės talpos (500 ml) MAN-500 malonaus kvapo dušo žele, sukurtu specialiai visam kūnui prižiūrėti. Šis universalus produktas ne tik prausia odą, bet ir apsaugo nuo išsausėjimo, paliekant ją gaivią ir švelnią. Tai puikus būdas atgaivinti odą po ilgų dienos darbų.

Savybės:

  • Malonus Kvapas: Mėgaukitės subtiliu ir maloniu kvapu, kuris ne tik privers jus nusišypsoti, bet ir suteiks jums atgaivos pojūtį.
  • Didelė Talpa: 500 ml buteliuko talpa užtikrina ilgalaikį produkto naudojimą, todėl jūs galite ilgai mėgautis šia malonumų doze.
  • Drėkinanti Formulė: Oda apsaugota nuo išsausėjimo dėka drėkinančios formulės, kuri palieka odą minkštą ir elastingą.
  • Automobilio Tepalo Buteliuko Imitacija: Originalus ir smagus dizainas, primenantis automobilio tepalų buteliuk1, suteikia produktui humoro akcentą ir privers nusišypsoti kiekvieną vyrą.

Naudojimas: Užtepėkite nedidelį kiekį Helik Dušo Želės ant šluostės arba tiesiog ant odos, masažuokite ir nuplaukite gausiu vandeniu. Puikiai tinka kasdieniam naudojimui.

Originalus Vyriškumo Akcentas: Automobilio tepalų buteliuko imitacija privers nusišypsoti kiekvieną vyrą, suteikianti produkto naudojimui smagų ir unikalų pojūtį.

Leiskite MAN-500 malonaus kvapo dušo želei įtraukti Jus į ypatingą kūno priežiūros ritualą ir suteikti jums dienos pabaigoje nuostabų pojūtį!

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Dušo želė MEN-500”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

You may also like…